B&N Marine

Merenkulun palvelut ammattimaisesti sekä hyviä arvoja vaalien

Tarjoamme kotimaanliikenteen alusten (alle 24 m) katsastukset sekä merenkulun tarkastus-, konsultointi-, koulutus- ja logistiikkapalveluita. Meille tärkeitä arvoja ovat kestävä kehitys, ympäristö, turvallisuus sekä vastuullisuus. Niitä arvoja vaalimme ylpeydellä.

Palvelut

*Mukaan lukien lasti- ja matkustaja-alukset, pyyntialueella I kalastavat I ja II-luokan kalastusalukset, perinnealukset, kotimaanliikenteen proomut ilman kokorajaa sekä kotimaanliikenteen ammattiveneet.

 

 

NICLAS SELIGSON

+358 40 869 7221  |  niclas@bnmarine.fi

 

Kuljetukset

Tarjoamme merikuljetuksia (alusten siirtopalveluita, vene- ja miehistökuljetuksia) Turun saaristossa kuluttajille ja yrityksille.  Sopimuksesta järjestämme kuljetuksia myös Hangon sekä Helsingin saaristo- ja merialueilla.

 

Veneenä toimii meripelastus- ja ammattikäyttöönsoveltuva kotimainen Boomeranger C-3500 Special Operations. Veneen pituus: 10 m / leveys: 3,5m / syväys: 1,0m / paino: 3,0t / matkustajia: 12 hlö / koneet: 2x300hv Mercury Verado / matkanopeus: 25-30 kn, huippunopeus 45-50 kn.

 

Kysy tarjousta kuljetuksesta!

 

PETER HELLSTRÖM

+358 41 541 5585  |  [email protected]

 

Niclas Seligson

Niclas Seligson

Merikapteeni yli 10 vuoden vankalla kokemuksella matkustaja- ja rahtilaivan päällikkönä. Erinomaiset aluksen käsittely- ja navigointi-taidot, myös talvimerenkulussa. Olen turvallisuusorientoitunut ammattilainen sekä kokenut ISM/ISPS/MLC-auditoija ja telakointivalvoja. Minulla on useita linjaluotsikirjoja Suomen eri satamiin ja olen lisensoitu itämerenluotsi. Projektityöskentelyn ammattilainen, mukana ERP- ja S4VF-projekteissa.

+358 40 869 7221 [email protected] Linkedin
Peter Hellström

Peter Hellström

Navigoinnin sekä yleisen merikelpoisuuden periaatteet opin jo varhaisessa lapsuudessa aidosti vesillä. Sittemmin kokemusta on karttunut myös isommilla vesillä, kuten Tanskasta, Englannista, Hollannista ja Ruotsista Suomeen suuntautuneista siirtoajoista, jotka ovat olleet hienoja, mutta myös haastavia kokemuksia. Intohimoisesta harrastuksestani onkin syntynyt elämäntapa sekä kaksi yritystä, joista toinen on B & N Marine Oy.

+358 41 541 5585 [email protected]

Ollaan yhteydessä

Kiitos yhteyden­otostanne!

Olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Ajankohtaista